Snažniji zajedno

Dobrodošli na Snažniji zajedno, digitalnu platformu koju je razvio naš tim iz Američkog veleposlanstva u Zagrebu s ciljem dijeljenja dosadašnjih iskustava u sklopu američko-hrvatskog partnerstva, ali i daljnje izgradnje našeg partnerstva u budućnosti. Otkrijte kako su neki od projekata koje su Sjedinjene Američke Države podržale u proteklih 30 godina doprinijeli ostvarenju američko-hrvatskih ciljeva i unapređenju zajedničkih aspiracija.

Više
Close
crest
crest
crest
crest
crest
crest
crest
crest
crest
crest
crest
crest
crest
crest
crest
crest
crest
crest
crest
crest
crest
O platformi Snažniji zajedno

Podrška Sjedinjenih Američkih Država Hrvatskoj u posljednjih je 30 godina bila je od ključna za uspjeh Hrvatske. Danas je Hrvatska snažan partner Sjedinjenih Američkih Država u Europi i regionalni lider u Jugoistočnoj Europi. Platforma Snažniji zajedno ilustrira utjecaj našeg dugotrajnog partnerstva i doprinosa SAD-a Hrvatskoj, od zdravstva i obrazovanja, do sigurnosti i ekonomskog napretka.

Podijelite svoju priču!
Brojni primjeri partnerstva i naša podrška Hrvatskoj kroz godine govore sami za sebe. Želite li podijeliti vlastitu priču i kako su neki od naših projekata utjecali na vašu lokalnu zajednicu? Pišite nam!